Sequence-01.Still764-300x240

KASH zhvillon analizen vjetore

Kolegjiumi I arbitrave te Shkodres zgjodhi mjediset e “Grand Hotel Europa” per te zhvilluar analizen e sezonit 2015-2016. Te pranishem ishin arbitra, veterane, perfaqesues te shoqates si dhe drejtues te larte. Ky sezon ishte me te vertete I mire theksoi kryetari Dritan Salaj por pranoi se ka ende pune per tu bere.

Ish kryetari Mehill Shkembi ngriti shqetesimin per mos perfaqesimin e kolegjiumit te shkodres me dy arbitra ne superiore. Madje ai replikoi me te derguarin e kryesise Prek Pjetrushi duke I kujtuar se per kolegjiumet e Tiranes behen perjashtime ndersa per shkodranet qe e meritojne jo.

Nje nder arritjet e medha per kete vit per kolegjiumin e arbitrave te shkodres eshte arbitrja Fatjona Borova e cila mori stemen e FIFA-s

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *