Sequence-01.Still753-1-300x240

“Princi i Botes 2016” ne Shkoder

Vogelushi 9-te vjeçar nga Shkodra, Henri Shaqiri, ka fituar çmimin : Prince of the world 2016 grand prize (çmimi i madh princi i botes 2016) ne spektaklin botëror te bukurise se femijeve, Prince $ princess of the world qe u zhvillua para pak ditesh ne Bullgari. Ne ketë spektakel moren pjese 42 femije nga e gjithe bota.Ne nje bisede qe zhvilluame ne Red Bar te Grand Hotel Europa, me princin e vogel te botes, qe shoqerohej nga nena e tij, Teuta, ai tregoi shkurtimisht karrieren e tij te filluar qe ne Shkoder:

Ne Bullgari ka realizuar shume sfilita, mes te cilave veçon:

Komunikimi ne anglisht,ishte nje neri nder kriteret kryesore te pjesmarresve ne ketë spektakel, dhe Henri nuk e kishte fare shqetësim ketë kriter, duke filluar qe me prezantimin:

Henri eshte nxenes i shkolles “Maria Ndihmetare” ne qytetin e Shkodres, i vlerësuar me notat maksimale ne te gjitha lendet. Nuk nguron te theksoje se gezimin për çmimin Princi i Botes, e ka ndare me bashkemoshataret e tij ne Shkoder, ndersa pergezon ne veçanti Drejtoren Nacionale Kosove – Shqiperi, Edona Qosja, qe e mbështeti fuqishem ne ketë spektakel.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *