Sequence-01.Still749-300x240

“Miss Shqipëria 2016” me dy fituese nga Shkodra

Përfaqësuan bukurinë shkodrane ne “Miss Shqipëria 2016” qe u zhvillua para pak ditësh ne qytetin e Lezhës. Ishin tri vajza nga Shkodra, Elina Berdica, Emanuela Pemaj dhe Arjola Allamani. Ata kishin marre pjese me pare ne “Miss Shkodra 2016”, organizuar nga Agjencia e spektakleve “Buna 1” President Arben Mazi,ne bashkëpunim me Deliart Associatation, Grand Hotel Europa dhe TV1–CHANNEL. Kjo përvojë qe fituan ne Shkodër, u shërbeu atyre për te arritur suksesin ne “Miss Shqipëria 2016”. 18 vjeçarja Elina Berdica fitoi çmimin “Miss Buzëqeshja” ndërsa 15 vjeçarja Emanuela Pemaj, çmimin “Miss Press”:
Krahas emocioneve, dy bukuroshet shprehin edhe falënderimet për ata qe i inkurajuan ne arritjen e këtij suksesi:
15 vjeçarja Pemaj, e ka edhe nje mesazhe për bashkëmoshatarët e saj:
E ndërkohë qe spektakli i bukurisë Miss Shqipëria 2016” përfundoi duke pasur si protagoniste fituese edhe dy bukuroshe shkodrane, Agjencia e Spektakleve “Bun 1” me mbështetjen e Grand Hotel Europa, te tjera veprimtari artistike interesante kane ne axhenden e tyre për te ardhmen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *